Jastuk za putovanja

Šta je Bebarama jastuk za putovanja?

Jastuk za putovanja služi za komfornija putovanja vas i vaše dece. Može da se koristi u automobilu, autobusu, vozu, avionu. Takođe može da se koristi i prilikom kratkog predaha u prirodi ili na plaži.

4 boje Bebarama jastuka za putovanja

Pogledajte našu ponudu

Kako se koristi Bebarama jastuk za putovanja?

Jastuk za putovanja se postavlja na sigurnosni pojas u automobilu. Jastuk ima tri trake sa čičkom uz pomoć kojih se pričvršćuje uz pojas. Jastuk za putovanja možete pomerati duž pojasa do visine koja vam odgovara.

Može da se presavije na pola i pričvrsti u tom obliku uz pomoć trake sa čičkom. Na taj način dobićete mali jastuk koji možete koristiti za odmor u prirodi ili na plaži. Takođe ga možete pričvrstiti i na kofer ili ranac i poneti sa sobom kada putujete avionom, autobusom ili vozom. Može da se koristi kada želite da se naslonite bočno na staklo ili kao potpora za leđa ili vrat.

Više o Bebarama jastuku za putovanja

Jastuk za putovanja ima dva dela: jastučnicu i jastuk. Materijal koji se koristi za jastučnicu je visoko kvalitetno posteljno platno. Sastav je 100% pamuk. Jastuk je napravljen od damasta, sastav je takođe 100% pamuk. Ispuna jastuka je vatelin.

Jastuk za putovanja je širine 20cm, dužine 60cm. Ove dimenzije su dovoljne da jastuk, kada je postavljen na sigurnosni pojas, može da pruži potporu prilikom naslanjanja. Takođe nije prevelik za rukovanje tako da deca mogu sama da ga postave ili skinu sa pojasa. Nije neophodno skidanje sa pojasa da bi se pojas otkopčao. Ne zauzima mnogo prostora prilikom nošenja i pakovanja.

Vaš mali saveznik za komfornija putovanja vas i vaše dece 🙂

Napomena: Bebarama jastuk za putovanja nije dodatak za povećanje bezbednosti u saobraćaju, isključivo služi za povećanje udobnosti prilikom putovanja.

Šta drugi kažu o jastuku za putovanja

"Do sada nisam video nešto što je toliko koristilo deci. Ostali jastuci uglavnom ne pristaju dobro i izgleda kao da moja deca ne mogu da zadrže glavu uspravno. Stalno pokušavaju da izbegnu žuljanje sigurnosnog pojasa po licu i vratu, uvek izgleda kao da im je veoma neudobno. Nema više naginjanja napred dok spavaju i iskrivljenog vrata u stranu i ostalih čudnih poza. Ovaj jastuk zapravo omogućava deci da koriste sigurnosni pojas u svoju korist. Zadovoljan sam svojom kupovinom... definitivno preporučujem za decu."

@ByMike B., 2015, www.amazon.com

"Moj šestogodišnjak ga koristi i kaže da je ok. Mislim da bi koristilo i odraslom putniku kada poželi da odrema."

ByTurningleafon, 2014, www.amazon.com

Prevod: Bebarama

Pogledajte našu ponudu