Da li imate LEGO kod kuće?

Da li se mučite sa sakupljanjem LEGO kocki po kući?

Ponekad deluje kao uzaludan posao, zar ne?

Šta je vreća za LEGO kocke i igračke?

Osnovna namena vreće za LEGO kocke i igračke je da olakša sakupljanje, čuvanje i prenošenje LEGO kocki i igračaka. Jednostavna je za upotrebu tako da deca mogu sama da je koriste.

Kada je skupljena, vreća za LEGO kocke i igračke je džak u kome mogu da se čuvaju LEGO kocke, sitne i krupne igračke ili neke druge stvari u zavisnosti od vaših potreba. Kada je raširena, vreća za LEGO kocke i igračke je podloga za igru na kojoj dete može da se igra.

Crvena Bebarama vreca za Lego kocke i igracke

Pogledajte našu ponudu

Kako se koristi vreća za LEGO kocke i igračke?

Uputstvo za korišćenje pogledajte OVDE

Više o vreći za LEGO kocke i igračke

Materijal koji se koristi za izradu vreće za LEGO kocke i igračke je keper platno. Sastav je 100% pamuk. Keper platno se koristi za izradu uniformi i radnih odela. Otporan je i dugotrajan što je i glavni razlog što smo se opredelili za ovaj materijal.

Raširena vreća je kružnog oblika, prečnika 100 cm. Ovu dimenziju smo izabrali iz nekoliko razloga. Kada je raširena, vreća je dovoljno velika da dete može na njoj komotno da se smesti da se igra. Kada je pokupljena u džak ne zauzima mnogo mesta kada treba da je odložite. Takođe u nju može da stane dovoljno LEGO kocki ili igračaka koje će vašem mališanu obezbediti zanimaciju duže vreme.

Deca se igraju u Bebarama vreci za Lego kocke i igracke

Prilikom korišćenja treba da obratite pažnju na kanap. Kada je vreća raširena, kanap se ni ne primećuje. Kada je pokupljena u džak, kanap ostaje slobodan i dosta je dugačak. Iako možete da ga vežete više puta i da ga na taj način skratite, preporučujemo da to ne radite jer će vam posle trebati više vremena da ga odvežete. Od svih načina koje smo probali, preporučujemo kao najednostavnije rešenje da vežete kanap samo jednom (posle se lakše odveže), a ostatak kanapa stavite nazad u vreću kroz otvor na vrhu.

I još ponešto o vreći za LEGO kocke i igračke

Nekoliko ideja u koje svrhe možete koristiti vreću: da spakujete i ponesete igračke na odmor ili putovanje, kada dete ide na spavanje kod drugara ili kod babe i dede, kada idete na izlet...

Takođe možete na unutrašnjoj strani vreće da nacrtate poligon ili nešto slično kao novu ideju za igru. Kada operete vreću, dobijate ponovo čisto platno za nove ideje, nove crteže i nove igre. Možete da probate da nacrtate puteve i parkinge za igru sa autićima. Ili vulkane za igru sa dinosaursima. Ili možda farmu za igru sa životinjama. Ili korale i ribice za igru sa sirenama.

Pogledajte našu ponudu