Bibushkin frizbi

Šta je Bibushkin frizbi?

Nije običan frizbi, čak ni ne leti kao običan frizbi. Sačinjen je od izdržljivih prirodnih materijala, pamuka i pliša, prečnika 20 cm, savitljiv, periv, mekan, izdržljiv i zbog tih svojstava bezbedan je i za decu i za dnevnu sobu.

Bibushkin frizbi napravili smo baš za male dečje ruke da bi vežbali koordinaciju oko-ruka, pokretljivost tela i motoriku. Koristimo je i kao play therapy – koristi igru za komuniciranje sa decom kako bi mu pomogla da reši psiho – socijalna pitanja i izazove. Pomaže deci u socijalizaciji, ličnom rastu, emocionalnom razvoju i rešavanju trauma.

Savršen je za razvoj dece od tri do 11 godina, ali praksa je pokazala da ga obožavaju i tinejdžeri i odrasli.

Pogledajte našu ponudu

Bibushkin priča

Bibushkin je priča o detinjstvu. Za one koji rastu i za one koji ne žele da odrastu. Iza imena stoje najlepše boje neobičnog frizbija koji će deci i odraslima pružiti beskrajnu zabavu u prirodi, ali i u kući.

Bibushkin je plod mašte mame Jovane koja je osmislila igru za svoju decu da bi ih animirala jednog kišnog dana. Raširila je platno, iskrojila frizbi, mekan pliš napunila granulicama i dala im igru koja je trajala do kasno u noć. Frizbi je ubrzo stigao i do komšijskih klinaca, a Jovana je nastavila da se igra bojama, kombinacijama i šarama i usrećila još mnogo dece i roditelja.

Naša priča traje već pet godina i nastavlja da raste. Jedinstven, veseo dizajn, lakoća održavanja i čuvanja učinili su da Bibushkin frizbi stigne u domove porodica širom Srbije.

Šta drugi kažu o Bibushkin frizbiju

“Vanja (10 godina) Bibushkin mi je omiljena igra. Obožavamo ga i moji drugari i ja, kad izađemo na teren imamo pravi pravcati trening. Volim da se dobacujem i sa sestrom, ona je mala i stalno bi se igrala i onda joj ja bacam da vežba i da skače po kući. Mama kaže da je super jer joj nikad ništa nismo polomili kao na primer kad smo igrali košarku. Nosimo ga na more svaki put i imamo zanimaciju u vodi do mile volje. Posle ga samo isperemo i osušimo i nastavimo igru u dvorištu.”

“Zorana (44 godine) Ne volim da treniram, mrzi me čak i da prošetam do prodavnice. Drugarica je mojoj deci poklonila Bibushkin frizbi za rođendane i od tada su moji. Kad god smo napolju, trčim, skačem, bacam… Aktivirala sam telo i sad bukvalno svaki dan moram bar po pola sata da se dobacujem. Kondicija mi se polako vraća, mišići se vraćaju u normalnu, a i koncentracija koja je inače na nivou prepelice.”

“Nemanja (8 godina) Bibushkin frizbi je najbolja igračka koju sam dobio od tate. Nas dvojica svakog dana bacamo frizbi jer sam ja mnogo nemiran i tako vežbam da se skoncentrišem. Napravim razdaljinu dokle mogu da ga dobacim, ili poređamo flaše ili granje i gađamo ih, kao u kuglani. Mnogo voim frizbi jer mogu i da crtam po njemu. A voli ga i moj pas.”

“Nikola (48 godina) Kad sam se ugojio, supruga me je terala na sport, ali ja nemam vremena i za to pored posla i dvoje dece. Zato kad dođem s posla, uprtim klince na leđa, frizbi u džep i idemo na livadu iza zgrade da njih izmorim, a sebe da preznojim. Supruga mi je ukinula testa i njen hleb od banane, pa uz sat, sat i po trčanja i bacanja sa decom, evo skiinuo sam već neko kilce.”

Pogledajte našu ponudu