Šta su marame za dojenje?

Na tržištu u ponudi ima nekoliko proizvoda pod imenom "marama za dojenje".

• princip nosiljke za bebe koje mogu da se iskoriste i prilikom dojenja;
• princip ešarpe za mame koje mogu da se koriste pri dojenju kada se rašire.

Funkcija kod prvih je da olakša držanje bebe prilikom dojenja dok je kod drugih osnovna funkcija da pruži privatnost pri dojenju.

Bebarama marama za dojenje je vrsta marame koja se koristi po principu pokrivanja pri dojenju. Njena osnovna funkcija je da vam pruži privatnost i komfor prilikom dojenja.

Naše iskustvo sa maramom za dojenje pročitajte OVDE

Iskustva drugih sa maramom za dojenje pročitajte OVDE

Pogledajte našu ponudu

Dojenje u kaficu

Kako se koristi Bebarama marama za dojenje?

Dok držite bebu u naručju, maramu okačite oko svog vrata i samo je prebacite preko bebe. Marama na taj način pokriva i vas i bebu, a pri tom ne steže i ne smeta ni jednoj ni drugoj. Vi ste slobodni da možete nesmetano da se namestite za dojenje dok marama pokriva vaš torzo. Bebi je komforno u vašem naručju dok je pokrivena maramom, ne vidi ništa okolo osim vas i jedino joj preostaje da sačeka svoj obrok. Elastični porub na marami u obliku polukruga omogućava da možete da se gledate sa bebom prilikom dojenja.

Namestanje marame za dojenje je jednostavno

Mi smo ih koristili u raznim situacijama

- u šetnji, kupovini, tokom boravka u prirodi, prilikom čekanja kod lekara ili pri putovanju.

Više o Bebarama marami za dojenje

Materijal koji se koristi za izradu marame za dojenje je keper saten. Sastav je 95% pamuk i 5% elastin. Razloga za izbor ovog materijala je više: materijal je kvalitetan i prirodan, dovoljno je čvrst tako da stoji kao pokrivka kada je prebačen preko bebe, ima u sebi sjaja koji materijalu daje poseban sofisticiran izgled.

Dimenzije marame za dojenje su: dužina 65 cm i širina 95 cm. Dimenzije marame smo izabrali tako da je ona dovoljno velika da pokrije bebu i vaš torzo, a opet ne previše velika da bi vam otežala nameštanje marame za dojenje i kasnije savijanje i pakovanje u torbu kada završite sa njom.

Prilikom pakovanja treba da povedete računa o elastičnom porubu marame. Pri savijanju i slaganju marame za dojenje, elastičan porub marame saviće se u polukrug. Bez dodatnog pritiskanja, složite ga na vrh savijene marame.

Pogledajte našu ponudu

Druge namene Bebarama marame za dojenje

Pored osnovne namene - da omogući mami i bebi privatnost pri dojenju van kuće, maramu smo koristili još i kao:

Lagani pokrivač.

Marama za dojenje kao prekrivač za bebu

Ili za kolica, kao zaklon od sunca i prašine.

Marama za dojenje kao zaklon od sunca

Šta drugi kažu o marami za dojenje

"Onog trenutka kada sam je ogrnula, svi smo se zaljubili u nju. Beba je dobila traženi mir i vreme za sebe. S obzirom na elastični okvir koji odvaja maramu od tela, možemo da se gledamo, pa i da se držimo za ruke, što nam je od velike važnosti; drugačije ne možemo."

By Mama Mara, 2015, POGLEDAJTE ceo tekst na blogu Lilihipstera

"Volim ovaj proizvod, koristim je svakodnevno za dojenje i mislim da mojoj bebi nije previše toplo ispod nje"

By AP, 2013, Re: www.amazon.com

"Ja sam moju dobila na poklon iz inostranstva ali ovo je apsolutni must have za svaku mamu koja doji i da mi treba opet poslednju paru bih dala na ovakvu stvar!"

@nadja.savic.lakobrija, 2015, re: instagram

Pogledajte našu ponudu