Vreća za LEGO kocke i igračke

Da li imate LEGO kod kuće?

Da li se mučite sa sakupljanjem LEGO kocki po kući?

Ponekad deluje kao uzaludan posao, zar ne?

Šta je vreća za LEGO kocke i igračke?

Osnovna namena vreće za LEGO kocke i igračke je da olakša sakupljanje, čuvanje i prenošenje LEGO kocki i igračaka. Jednostavna je za upotrebu tako da deca mogu sama da je koriste.

Kada je skupljena, vreća za LEGO kocke i igračke je džak u kome mogu da se čuvaju LEGO kocke, sitne i krupne igračke ili neke druge stvari u zavisnosti od vaših potreba. Kada je raširena, vreća za LEGO kocke i igračke je podloga za igru na kojoj dete može da se igra.

Crvena Bebarama vreca za Lego kocke i igracke

Pogledajte našu ponudu

Kako se koristi vreća za LEGO kocke i igračke?

Uputstvo sa tekstom i fotografijama za korišćenje pogledajte OVDE

Video uputstvo za korišćenje vreće

Više o vreći za LEGO kocke i igračke

Materijal koji se koristi za izradu vreće za LEGO kocke i igračke je keper platno. Sastav je 100% pamuk. Keper platno se koristi za izradu uniformi i radnih odela. Otporan je i dugotrajan što je i glavni razlog što smo se opredelili za ovaj materijal.

Raširena vreća je kružnog oblika, prečnika 100 cm. Ovu dimenziju smo izabrali iz nekoliko razloga. Kada je raširena, vreća je dovoljno velika da dete može na njoj komotno da se smesti da se igra. Kada je pokupljena u džak ne zauzima mnogo mesta kada treba da je odložite. Takođe u nju može da stane dovoljno LEGO kocki ili igračaka koje će vašem mališanu obezbediti zanimaciju duže vreme.

Deca se igraju u Bebarama vreci za Lego kocke i igracke

Prilikom korišćenja treba da obratite pažnju na kanap. Kada je vreća raširena, kanap se ni ne primećuje. Kada je pokupljena u džak, kanap ostaje slobodan i dosta je dugačak. Iako možete da ga vežete više puta i da ga na taj način skratite, preporučujemo da to ne radite jer će vam posle trebati više vremena da ga odvežete. Od svih načina koje smo probali, preporučujemo kao najednostavnije rešenje da vežete kanap samo jednom (posle se lakše odveže), a ostatak kanapa stavite nazad u vreću kroz otvor na vrhu.

I još ponešto o vreći za LEGO kocke i igračke

Nekoliko ideja u koje svrhe možete koristiti vreću: da spakujete i ponesete igračke na odmor ili putovanje, kada dete ide na spavanje kod drugara ili kod babe i dede, kada idete na izlet...

Takođe možete na unutrašnjoj strani vreće da nacrtate poligon ili nešto slično kao novu ideju za igru. Kada operete vreću, dobijate ponovo čisto platno za nove ideje, nove crteže i nove igre. Možete da probate da nacrtate puteve i parkinge za igru sa autićima. Ili vulkane za igru sa dinosaursima. Ili možda farmu za igru sa životinjama. Ili korale i ribice za igru sa sirenama.

Šta drugi kažu o vreći za LEGO kocke i igračke

"Moja deca se konstantno igraju sa svojim Legom, SVUDA! Naučila sam da stalno hodam po kući u papučama ili cipelama, inače bi sigurno glasno jaukala od bolova ne bi li ublažila traumu mojih stopala od Lega. Imala sam posude, kutije i posebne Lego torbe kao pomoć u sređivanju. Taman kada bih pomislila da sve držim pod kontrolom, baba ili neki drugi uvaženi član porodice bi im doneo JOŠ Lego kocki! Pronašla sam ovo online jedan dan pošto sam bez obuće nagazila na par kocki i onih mini. Odmah sam kupila, bilo skupo ili ne. I pogodite šta, držimo sve Lego na jednom mestu, vaša deca će hteti da pomognu da se uredi nered i jednostavno je za kačenje na čiviluk kada se ne koristi. Dobro potrošen novac ako imate neodložnu potrebu za uređenjem Lego kocki!"

By Allison Jones, 2015, www.amazon.com

"Ovo se pokazalo kao sjajno rešenje za našu Lego dilemu. Moj sedmogodišnjak voli da raširi svoj Lego po trpezarijskom stolu umesto po podu tako da ne može da ih zagubi na tepihu ili da ih uzme mlađe dete, ali onda mora sve da rasklopi da bi ih vratio nazad u kutiju svaki put kada dođe vreme za obrok. Sada može da raširi svoj Lego na vreću gde god poželi, zatvori je i premesti u svoju sobu kada završi igru. Ako je u sred igre, kockice ostaju sklopljene u vreći."

By Stephanie Miller, 2013, www.amazon.com

"Mislim da će nam dosta pomoći sa lego haosom i groznom bukom koju deca prave dok traže delove po plastičnim kutijama."

By Jamie, 2015, https://www.clarkscondensed.com/

"... ovo je upravo ono što mi treba da sredim eksploziju lego kocki u mojoj kući! Dojadile su mi velike plastične kutije."

@Beanpod in Paris, 2013, http://fabricmill.blogspot.rs

"Već nekoliko godina isprobavam razne ideje za sređivanje lego kocki. Ovo je za sada najbolja metoda na koju sam naišla, bukvalno je potrebno par minuta da se sve skloni. Plus što deca sada mogu da se igraju sa svim lego kockama jer im je jednostavno sklapanje na ravnoj površini vreće bez pravljenja velikog haosa okolo. Dobra stvar!"

By IDmama, 2017, www.amazon.com

"Problem rešen! Moje dete ima milion lego kockica i igra se u svakoj sobi u kući, napolju i u garaži. Pre vreće je imao kutiju koju je vukao okolo ... Sa vrećom može lako da ih premešta okolo i sklanjanje kockica je mnogo lakše nego vraćanje svake pojedinačno u kutiju. On i njegov drug sednu na ivicu vreće i igraju se na njoj. Odlična je za lego i siguran sam da bi bila dobra i za druge igračke."

By Honest Reviews, 2017, www.amazon.com

"Kako rečima opisati nešto što vas je usrećilo u toj meri da biste nosili džak za igračke svuda sa vama? Nemoguće je opisati rečima sreću koju je jedna vreća unela u naše živote. Ako bismo govorili o kvalitetu, onda bih takođe ostala nedorečena u pozitivnom kontekstu. Vreća je vrhunskog kvaliteta, izrađena u jendoj boji. Najbolje do svega što može služiti kao prostirka za igru (kada je otvorena) i kao vreća za igračke (kada je zatvorena, jer se po obodima nalazi način da se za minut srede igračke). Način je krajnje jednostavan. Verujte da ćete biti oduševljeni kada vidite decu koja sama sređuju svoje igračke i nose ih sa sobom. Kada ostanete bez teksta od oduševljenja, kao i ja, poželećete da postoji nešto ovako i za nas (ne)odrasle."

By Učiteljica koja ne želi da odraste, 2017, uciteljicajelenastosic.blogspot.rs

Prevod: Bebarama

Pogledajte našu ponudu